Kratom art

Over Kraatje

Waarom Kratom: Ons verhaal

 

Kratom begon als hobby. We kwamen er achter dat er erg veel verschil in kwaliteit is. We zochten naar kratoms waarvan de kwaliteit hoog en constant is. Na diepgaand onderzoek vonden we de best mogelijke leverancier. We hadden al ervaring met bedrijfsmatig verkopen. De opzet van een professionele Kratom shop was het logische gevolg.

We care, nieuw bedrijfspand met een vleugje groen

Kraatje verhuisde eind 2016 naar een nieuw, modern bedrijfspand. De oppervlakte is meer dan 1000 vierkante meter. Kraatje draagt ​​bij aan het milieu. Het dak van het gebouw is bedekt met zonnepanelen. Het gebouw is energieneutraal in elektriciteit. De geregistreerde bedrijfswagens zijn volledig elektrisch. De accommodatie heeft twee oplaadpunten voor elektrische auto's. De centrale verwarming van het gebouw is geoptimaliseerd en we gebruiken alleen LED-verlichting. Afval wordt gescheiden en verpakkingsmateriaal tot een minimum beperkt.
 

Kratom Shop

Kraatje is Europa's grootste leverancier van Kratom. Wij leveren dagelijks direct uit voorraad vanuit ons magazijn. Hierdoor kunnen we zeer goede prijzen hanteren voor uitstekende Kratom poeders.

Wij onderscheiden ons door de zorgvuldige selectie van goede Kratom poeders van vaste leveranciers. Kwaliteit, service en snelle levering zijn bij ons zeer belangrijk.

Wij leveren dan ook uit voorraad en hebben altijd ruim voldoende voorraad van alle soorten. Deze komen telkens van dezelfde leverancier en u krijgt dan ook altijd dezelfde kwaliteit. Onze Kratom is altijd vers aangezien deze nooit lang in het magazijn ligt.

Tel: 030-8200914 op werkdagen van 8:00 tot 16:00.

Contactpagina klantenservice.