Kratom dosering

Kratom dosering en effecten

Kratom dosering in lage hoeveelheden heeft een oppeppend effect. Kratom in hogere doseringen neigt sterk naar kalmerende effecten. Beide onafhankelijk van welke soort wordt gebruikt.

Dosering Kraatje kratom poeder:

Mild Effect: < 4 gram

Sterk Effect: 4-5 gram

Dosering Kraatje kratom capsules, maat 0:

Mild Effect: < 10 capsules (< 4 gram)

Sterk Effect: > 10-12 capsules (4-5 gram)

Kraatje kratom capsules zijn eenvoudig in te nemen en de dosering is zeer nauwkeurig.

Kratom dosering maatschepje

Waarschuwing

Hogere doseringen kunnen misselijkheid veroorzaken. Ook meerdere doseringen in korte tijd kunnen misselijkheid veroorzaken. Mint is een middel dat misselijkheid tegen kan gaan. De door Kraatje vermelde doseringen zijn gemiddelden en kunnen per persoon verschillen. De reactie en gevoeligheid verschillen per persoon. Voor de een is rode beter en voor de ander witte. Veelvuldig en overmatig gebruik kan tot obstipatie en gewichtsverlies leiden. Veelvuldig gebruik van witte Kratoms kunnen leiden tot slapeloosheid.

Bij eerste gebruik van Kratom dient men voorzichtigheid te betrachten. Altijd met een lage dosis beginnen en het effect afwachten. Er kan misselijkheid optreden bij te hoge dosering.

Ook is voorzichtigheid geboden bij middelen die een versterkend effect hebben. Bijvoorbeeld sterke alcohol en ruwe cacao (50%) versterken het effect.

De doseringen kunnen zowel nuchter als na een maaltijd ingenomen worden. Na een maaltijd duurt het iets langer voordat de Kratom werkt.

Het dagelijks een of meerdere malen Kratom gebruiken over langere periodes wordt niet aanbevolen.

Indien u vragen heeft over de dosering van Kratom kunt u contact opnemen met Kraatje.

Kratom Doseringslepel Kraatje

Meer Kratom Informatie: Kratom Benamingen  Kratom Effecten   Kratom Oplossen

Alle voorbeelden en informatie over het gebruik van Kratom op deze site zijn puur informatief en gebaseerd op gebruik en ervaringen van de traditionele gebruikers van Kratom in Azië.U dient 18 jaar en ouder te zijn om Kratom te kopen. Wij verkopen geen Kratom voor consumptie. Bij aankoop bent u verplicht akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.

Deze pagina is voor zoekmachine optimalisatie. Het is niet de bedoeling dat u Kratom of Tongakt Ali consumeert.

excl Verzendkosten kg

Kratom maatschepje


Kratom maatschepje


Wordt niet los verzonden, alleen in combinatie met een product.

 

More informatie over dosering.

excl Verzendkosten kg

Kraatje Kratom Waterfles - Geen geknoei (+schepje)

Kratom oplossen en opdrinken

De meest effectieve manier om kratom te gebruiken is kratom oplossen. De kraatje poeders zijn zeer fijn en derhalve zeer geschikt om op te lossen. Combineer uw kratom dosering met (warm) water of andere (warme) drank en shake het in een waterfles. We bieden u hiervoor een leuke duurzame oplossing: De Kraatje waterfles.