Kratom Poeder Kopen

Snel en gemakkelijk Kratom poeder bestellen

Kratom poeder wordt gemaakt van de bladeren van de Kratom boom. De gedroogde bladeren worden vermalen tot een fijn poeder. Levering de volgende dag naar Nederland, België, Europa (EU) en VS mogelijk.

Review stars Kraatje 9.6 / 10 voor Kraatje - 5611 beoordelingen bij Valuedshops

Red Maeng Da Kratom

Kraatje
6013712062048
NIEUW
excl Verzendkosten
Bestel


Red Maeng Da is een klassieke rode kratom met een vleugje wit

Deze klassieke Red Maeng Da kratom uit Borneo is uniek. Aan deze rode kratom is een klein gedeelte meer dan uitstekende witte kratom uit de Jongkong regio toegevoegd. De kratoms uit deze regio bevatten veel alkaloïden. Dit geeft deze rode zijn unieke karakter. We kunnen deze soort voor een goede prijs aanbieden, inclusief snelle verzending naar Nederland, België en de rest van de EU.

Green Hulu Kapuas Kratom

Kraatje
6013710383312
NIEUW
excl Verzendkosten
Bestel


Green Hulu Kapuas is een zeldzame kratom uit Borneo

Green Hulu Kapuas is een moeilijk verkrijgbare kratom die is geoogst van eeuwenoude bomen die gevonden zijn op de vruchtbare gronden langs de Kapuas-rivier in Indonesië. Net als de rode Hulu Kapuas variant is de naam afgeleid van de Hulu-bossen en de Kapuas-rivier.

Super Maeng Da Kratom

Kraatje
6013710171100
NIEUW
excl Verzendkosten
Bestel


Super Maeng Da is een krachtige rode kratom

Deze kratom bevat veel 7-hydroxymitragynine en ook meer dan gemiddeld mitragynine. Over het algemeen zijn kratoms met het label "super" robuuster dan gewone kratoms, vanwege hun hogere alkaloïdegehalte. Houd er rekening mee dat normale maeng da al behoorlijk krachtig is.

Super Green Kratom

Kraatje
6013721835831
NIEUW
excl Verzendkosten
Bestel


Super Green Kratom uit Borneo

Super Green is een krachtige biologische groene kratom uit de oerbossen van Borneo, Indonesië, met een hoog alkaloïdegehalte. Houd er rekening mee dat een "super" groene kratom krachtiger is dan een gewone groene kratom, die al behoorlijk krachtig is.

Red Riau Kratom

Kraatje
6013711138195
excl Verzendkosten
Bestel


Red Riau kratom is een zeer goede kratom uit de Riau regio

Deze potente kratom komt van zorgvuldig geselecteerde plantages op de vruchtbare grond uit het rivierengebied in de Riau regio op het eiland Sumatra, Indonesië.

De Riau regio heeft het grootste oppervlak tropisch regenwoud op Sumatra en is gelegen in het oosten langs de Straat van Malakka.

Uit de Riau regio hebben we ook een groene kratom variant beschikbaar.

Red Thai Maeng Da Kratom

Kraatje
6013713853812
excl Verzendkosten
Bestel


De bekende rode Thai Kratom (Red Thai), van oude Thaise Kratom bomen

Thaise Kratom komt zelden uit Thailand, in 1943 is het gebruik en verbouwen van Kratom  in Thailand namelijk verboden. Deze bomen zijn sindsdien in andere regio’s geplant. Ook hier is het weer van belang de juiste oude plantages te gebruiken om een goede kwaliteit te verkrijgen.

Dus geen Thai commercial, Thai premium, Thai super, Thai pimp Kratom of eender welke fantasie benaming, maar gewoon hoge kwaliteit Thai Kratom.

Een alternatief voor dit product is Red Maeng Da kratom, vanwege haar vergelijkbare eigenschappen en vriendelijke prijs.

Red Borneo Kratom

Kraatje
6013712646644
excl Verzendkosten
Bestel


Red Borneo Kratom krijgt zijn donkere kleur van de oudere, meer volwassen bladeren die zijn geoogst

Rode Borneo kratom bladeren worden geplukt in primaire en secundaire bossen in centraal Borneo, Kalimantan, Indonesië. Dit betekent dat ze grotendeels worden geplukt op plaatsen waar ecologische processen niet worden verstoord.

Het eiland Borneo in Zuidoost-Azië, dat bestaat uit de landen Indonesië, Maleisië en Brunei, is het op twee na grootste eiland ter wereld. Bovendien wordt Borneo beschouwd als het op één na oudste regenwoud ter wereld. Volgens schattingen is dit regenwoud zo'n 140 miljoen jaar oud. De oude, 100% biologische, Red Borneo kratom bladeren bevatten veel alkaloïden, waardoor het krachtiger is dan veel andere kratoms.

Deze Kratom wordt vaak verkocht als Bali Kratom. Bali Kratom bestaat echter niet omdat er absoluut geen Kratom-plantages op Bali zijn.

Red (Hulu) Kapuas Kratom

Kraatje
6013711931963
excl Verzendkosten
Bestel


Red (Hulu) Kratom uit het Kapuas rivierengebied in Borneo

Red (Hulu) Kapuas Kratom wordt geoogst in het oeroude regenwoud op de vruchtbare grond langs de Kapuas Rivier. De Kapuas rivier ligt in het westelijke deel van het eiland Borneo, is de langste rivier in Indonesië en tevens de langste rivier dat stroomt binnen een eiland ter wereld.

De 100% organische Kratom is vrij moeilijk te verkrijgen, omdat het alleen vlak langs de Kapuas rivier voorkomt.

Green Malay Kratom

Kraatje
6013724372364
excl Verzendkosten
Bestel


Green Malay Kratom is werkelijk uniek en heeft een eigen karakter

Green Malay is een uitstekende en zeldzame Kratom van eeuwenoude bomen die diep in de jungle groeien, gelegen in de regio Malakka op het Maleisische schiereiland, Maleisië.

Het blad dat wordt gebruikt voor de Green Malay kratom is groter en donkerder dan andere kratomsoorten, wat een uniek alkaloïdenprofiel garandeert. Deze kratom is bij velen geliefd en met recht een bestseller.

Deze populaire kratom wordt regelmatig gebruikt in mixen. Het is ook de basis voor onze premium edition kratom.

Green Borneo Kratom

Kraatje
6013719570508
excl Verzendkosten
Bestel


Green Borneo Kratom is een krachtige en gebalanceerde Kratom

Green Borneo Kratom is een krachtige, gebalanceerde Kratom dat zijn oorsprong vindt in het op één na oudste regenwoud ter wereld op het eiland Borneo in Indonesië. Dit regenwoud is zo’n 140 miljoen jaar oud en bevat nog veel plaatsen waar het ecologische processen niet worden verstoord.

Deze 100% groene Borneo Kratom is moeilijk te verkrijgen en wint snel aan populariteit binnen ons assortiment van producten.

Green Riau Kratom

Kraatje
6013741338398
excl Verzendkosten
Bestel


Green Riau kratom bevat eigenschappen van zowel Sumatra als van Borneo Kratom

De bijzondere 100% organische Kratom Green Riau wordt geoogst binnen zorgvuldig geselecteerde plantages in het vruchtbare rivierengebied in de Riau regio, Sumatra, Indonesië.

Deze regio heeft het grootste oppervlak tropisch regenwoud op het Indonesische eiland Sumatra en is gelegen langs de straat van Malakka.

De regio Riau brengt ook een mooi Rode Kratom voort.

Jungle Deep Kratom

Kraatje
6013725992974
excl Verzendkosten
Bestel


Net als Borneo

Jungle Deep Kratom kopen.

Great White Kratom

Kraatje
6013719013012
NIEUW
excl Verzendkosten
Bestel


Great White is een klassieke witte kratom uit Indonesië

De Great White is een klassieke witte kratom die overeenkomsten heeft met white sumatra en is daarom een goed alternatief. Het is een volledig organische kratom uit Indonesië, heeft een stabiele kwaliteit en doet wat een witte moet doen. Het is een kratom met een gemiddelde hoeveelheid alkaloïden en een stabiele kwaliteit. Het heeft een leuke prijs en kan snel verzonden worden naar Nederland, België en de rest van Europa (EU).

White Elephant Kratom

Kraatje
6013719641697
NIEUW
excl Verzendkosten
Bestel


White Elephant is een zeer populaire kratom uit Borneo

Deze populaire White Elephant Kratom is nu beschikbaar in Nederland, België en de rest van Europa (EU). De bladeren van deze witte soort worden met hand geplukt in de oude bossen van de hoge concentraties alkaloïden. Deze kleine regio in het westen van het Indonesische eiland Borneo staat bekend om haar goede kratoms met hoge concentraties alkaloïden. Dit product heeft een zeer goede goede prijs-kwaliteitverhouding en kan snel worden verzonden.

Mountain King White Kratom

Kraatje
6013720117181
excl Verzendkosten
    Levertijd:1 dag
Bestel


Mountain King Kratom

Langs de oevers van een rivier die door Bukit Raya (Konings Berg) op Kalimantan stroomt, hebben we recentelijk een oud kratom bos aangetroffen. Het betreft een ongerept en afgelegen bos waar de kratom bomen zich tot enorme reuzen hebben kunnen ontwikkelen.

Het bos ligt in een natuurreservaat en dat betekend dat we samen met de lokale bewoners een zuiver organisch kratom poeder kunnen produceren, uiteraard op duurzame wijze. De unieke samenwerking met de lokale stammen geeft ons de mogelijkheid dit fijne poeder als enige te kunnen distribueren, en natuurlijk zolang de voorraad strekt.

Deze potente witte kratom is zo uniek en wijkt zo veel af van andere soorten dat we het een nieuwe naam hebben gegeven: Mountain King.

Een prijsvriendelijk alternatief voor deze kratom is White Elephant, welke vergelijkbare potentie heeft.

White Vein Borneo Kratom

Kraatje
6013711991950
excl Verzendkosten
Bestel


Zeldzame White Borneo kratom lijkt veel op de Red Borneo

Als alternatief voor de White Borneo is de Great White het proberen waard. Als volgende stap is de bestseller White Elephant zeker aan te raden.

Stem en Vein Kratom

Kraatje
6013710017040
excl Verzendkosten


Stem en Vein poeder

Bij de productie van Kratom worden de steel (stem in Engels) en de ader (vein in Engels) verwijderd.

Takkra Kratom

Kraatje
6013718831853
excl Verzendkosten
Bestel


Gebaseerd op de Green Malay en Borneo. Voor deze Kratom hebben we een ander productiemethode gebruikt

Eerste keer ? Bestel klein. Takkra is zeer specifiek.

excl Verzendkosten kg
Bestel
Kraatje Water Fles


Kraatje waterfles zonder morsen

Laat zien dat je van Kraatje houdt en gebruik onze fles voor je drankjes (de beroemde Dopper-fles).

Over de waterfles

Gebruikt u nog altijd wegwerp waterflesjes? Gebruik onze praktische duurzame waterfles. Hij is klimaatneutraal, BPA vrij en volledig recyclebaar. Hierdoor helpt u mee aan een wereld zonder wegwerpplastic. Naast handig en duurzaam heeft de deze waterfles ook een mooi design.

De waterfles heeft een volume van 450 ml. De fles is ook geschikt voor de vaatwasser tot 65 graden. Van de omzet wordt 5% door de leverancier besteed aan goede doelen in Nepal.

De fles bestaat uit drie delen. Het onderste deel heet een ruime vulopening om de fles te vullen. Wanneer u het bovenste deel eraf haalt kun u rechtstreeks uit de fles drinken. Wanneer u de bovenste twee delen er samen afhaalt heeft u een handige drinkbeker.

Deze pagina is voor zoekmachine optimalisatie. Het is niet de bedoeling dat u Kratom consumeert. Deze fles is voor thee.

Poeder maatschepje

Kraatje
6013714944991
excl Verzendkosten kg
BestelPoeder maatschepje

De poederschep is een goede, robuuste en eenvoudige oplossing voor het doseren van thee of andere poeders. Je kunt de voor- en achterkant gebruiken. Verkrijg je poeder maatschepje hier en gebruik in de keuken.

Wordt niet los verzonden, alleen in combinatie met een product.<

Poedergewricht per uitsparing van de poeder maatschep zijn:

  • Voorkant, grote uitsparing: 6 gram
  • Voorkant, kleine uitsparing: 2,5 gram
  • Achter, grote uitsparing: 1 gram
  • Achter, kleine uitsparing: 0,5 gram

Red Sumatra Kratom

Kraatje
6013709711720
excl Verzendkosten
Bestel


Mellow Kratom uit Sumatra (Red Sumatra) van oude rode Kratom bomen uit deze regio

Red Sumatra Kratom

White Sumatra Kratom

Kraatje
6013716669687
excl Verzendkosten
Bestel


Witte Kratom

Wanneer de White Sumatra niet leverbaar is, dan is de Great White een meer dan prima vergelijkbaar alternatief. Wil je eens een andere witte kratom proberen, dan is de White Elephant zeker aan te raden.


Volg ons op social media: