Kratom Mixen Kopen

Hier vindt u onze speciale mixen van Kratom poeders.

Zorgvuldig samengestelde mixen om een maximum aan effect te bewerkstelligen. Uiteraard gebruiken we hiervoor onze eigen Kratom soorten.

Bestel
De maximale oppepper die je niet alle kanten laat opspringen, dus lekker maar niet zo heftig als een Green Malay of White Sumatra.
Bestel

Maximaal relaxen met Kraatje MaxRelax. De juiste mix van de Red Kratoms om lekker te ontspannen.

 

Bestel

Te gekke mix met een twist, start relaxed en daarna vlieg je alle kanten op. En je slaapt er daarna heerlijk op. Heerlijke balans tussen oppeppend en relax.

 

Bestel
De Mellow is wat minder relaxed dan de MaxRelax en geeft daardoor het bekende mellow gevoel.
Bestel

Experimenteer en maak je eigen mix van je favoriete Kratom soorten.

 

Wij maken gebruik van een drie dimensionale laboratorium poeder mixer voor het werkelijk perfect vermengen van de fijne poeders.

 

Minimale order hoeveelheid is 100 Gram en Maximaal 1 Kg per mix.

Bestel


Kratom maatschepje

 

More informatie over dosering.

excl Verzendkosten kg
Bestel

Kratom oplossen en opdrinken

De meest effectieve manier om kratom te gebruiken is kratom oplossen. De kraatje poeders zijn zeer fijn en derhalve zeer geschikt om op te lossen. Combineer uw kratom dosering met (warm) water of andere (warme) drank en shake het in een waterfles. We bieden u hiervoor een leuke duurzame oplossing: De Kraatje waterfles.

Over de waterfles

Gebruikt u nog altijd wegwerp waterflesjes? Gebruik onze praktische duurzame waterfles. Hij is klimaatneutraal, BPA vrij en volledig recyclebaar. Hierdoor helpt u mee aan een wereld zonder wegwerpplastic. Naast handig en duurzaam heeft de deze waterfles ook een mooi design.

De waterfles is geschikt voor de vaatwasser tot 65 graden. Van de omzet wordt 5% door de leverancier besteed aan goede doelen in Nepal.

De fles bestaat uit drie delen. Het onderste deel heet een ruime vulopening om de fles te vullen. Wanneer u het bovenste deel eraf haalt kun u rechtstreeks uit de fles drinken. Wanneer u de bovenste twee delen er samen afhaalt heeft u een handige drinkbeker.