Moringa poeder

Moringa oleifera is een Aziatische boom die al duizenden jaren in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt en wordt geprezen om zijn gezondheidsvoordelen. Het wordt ook wel de wonderboom genoemd.

Moringa Poeder - 250 gram

Kraatje
6013722063004
excl Verzendkosten kg
Bestel


Biologisch Moringa oleifera bladpoeder

Moringa Poeder dat zeer rijk is aan gezonde antioxidanten en bioactieve plantaardige stoffen.
Herkomst: Oost-Java
Verkrijgbaar in een hersluitbare zak van 250 gram.

Moringa voordelen

Onze Moringa bladeren worden biologisch geteeld in de hooglanden van Oost-Java. Deze worden op het beste moment geoogst om een bladpoeder van te maken. Dit bladpoeder is gevuld met gezonde, pure natuurlijke ingrediënten. Moringa oleifera bladpoeder is zeer rijk aan gezonde antioxidanten en bioactieve plantaardige stoffen.

Wetenschappers blijven de gezondheidsvoordelen van moringa onderzoeken. Tot nu toe is gebleken dat;

  • Moringa is zeer voedzaam
  • Moringa is rijk aan antioxidanten
  • Moringa kan de bloedsuikerspiegel verlagen
  • Moringa kan ontsteking verminderen
  • Moringa kan cholesterol verlagen

Daarnaast wordt het traditioneel gebruikt voor gewichtsverlies, toename van het libido, maar ook voor zijn antischimmel-, antivirale, antidepressieve en ontstekingsremmende eigenschappen.

Moringa oleifera bladpoeder kan ook als zeep voor handen wassen worden gebruikt. Het poeder dient hiervoor bevochtigd te worden. Dit maakt de antiseptische en reinigende eigenschappen van fytochemicaliën in de bladeren mogelijk.


Veelgestelde vragen

Hier vindt u de meest gestelde vragen (FAQ) over moringa. Mist u iets of heeft u een vraag, laat het ons weten.

Wat is moringa?

Moringa oleifera is een Aziatische boom die al duizenden jaren in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt. Het wordt ook wel de wonderboom genoemd. De boom en zijn bladeren overal worden geprezen om zijn gezondheidsvoordelen.

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van moringa?

Moringa is zeer voedzaam, rijk aan antioxidanten, kan de bloedsuikerspiegel verlagen, kan ontsteking verminderen en kan cholesterol verlagen. Daarnaast wordt het traditioneel gebruikt voor gewichtsverlies, toename van het libido, maar ook voor zijn antischimmel-, antivirale, antidepressieve en ontstekingsremmende eigenschappen.

Wat is de dosering van moringa?

Schep maximaal een theelepel moringa poeder (ca. 5 gram) per dag door een vloeistof of andere voeding. Een hogere dosering is af te raden, omdat dit weer gezondheidsrisico's met zich mee kan brengen.

Kan moringa helpen bij slaap?

Omdat moringa een ontspannende werking heeft, is het zeer geschikt om de slaap te ondersteunen.

Volg ons op social media