Speciale Kratoms

Hier onze speciale Kratom soorten.

Al deze soorten zijn gebaseerd op onze eigen soorten echter hebben we speciale productiemethodes gebruikt om deze specialer en sterker te maken. Dit zijn dus niet gewoon mixes.

Limited Edition Kratom

Kraatje
6013717832882
excl Verzendkosten
Bestel


We hebben deze beperkte witte kratom kunnen maken met behulp van een speciaal extract dat we konden kopen tegen een zeer goede prijs.

Deze kratomblend is gebaseerd op onze great white kratom en een speciaal kratomextract. Samen maken ze een speciale witte kratommix.

Premium Edition Kratom

Kraatje
6013722654691
excl Verzendkosten
Bestel


We hebben deze Premium Green Kratom kunnen maken met een speciaal extract dat we tegen een zeer goede prijs konden kopen.

Deze kratomblend is gebaseerd op onze geliefde super green kratom en een speciaal kratomextract. Samen maken ze een speciale groene kratommix.

Anak Borneo Kratom

Kraatje
6013712852830
excl Verzendkosten
Bestel


Gemaakt van zorgvuldig met de hand geselecteerde bladeren door onze meest ervaren plukkers.


Gedroogd en verwerkt volgens een speciaal eeuwenoud procedé.


Geplukt van de zelfde oude Kratom bomen, maar dit poeder maakt alleen gebruik van de beste balderen van de bomen.

Het is de Grand Cru van de Kratom’s.

Takkra Plus Plus Kratom

Kraatje
6013729261236
excl Verzendkosten
Bestel


Ons Takkra poeder alleen meer alkaloïden.

Eerste keer ? Bestel klein. Takkra is zeer specifiek.

Takkra++
excl Verzendkosten kg
Bestel
Kraatje Water Fles


Kraatje waterfles zonder morsen

Laat zien dat je van Kraatje houdt en gebruik onze fles voor je drankjes (de beroemde Dopper-fles).

Over de waterfles

Gebruikt u nog altijd wegwerp waterflesjes? Gebruik onze praktische duurzame waterfles. Hij is klimaatneutraal, BPA vrij en volledig recyclebaar. Hierdoor helpt u mee aan een wereld zonder wegwerpplastic. Naast handig en duurzaam heeft de deze waterfles ook een mooi design.

De waterfles heeft een volume van 450 ml. De fles is ook geschikt voor de vaatwasser tot 65 graden. Van de omzet wordt 5% door de leverancier besteed aan goede doelen in Nepal.

De fles bestaat uit drie delen. Het onderste deel heet een ruime vulopening om de fles te vullen. Wanneer u het bovenste deel eraf haalt kun u rechtstreeks uit de fles drinken. Wanneer u de bovenste twee delen er samen afhaalt heeft u een handige drinkbeker.

Deze pagina is voor zoekmachine optimalisatie. Het is niet de bedoeling dat u Kratom consumeert. Deze fles is voor thee.

Poeder maatschepje

Kraatje
6013714944991
excl Verzendkosten kg
BestelPoeder maatschepje

Het poederschepje is een goede, robuuste, eenvoudige en snelle oplossing voor het doseren van thee of ander poeder. U kunt de voor- en achterkant gebruiken. Verkrijg je poeder maatschepje hier en gebruik het in de keuken.

Geschatte gewichten van het poederschepje

  • Voorkant, grote uitsparing: 6 gram
  • Voorkant, kleine uitsparing: 2,5 gram
  • Achter, grote uitsparing: 1 gram
  • Achter, kleine uitsparing: 0,5 gram

Zorg ervoor dat u de inhoud niet hard in de lepel drukt. Anders kan de inhoud aanzienlijk afwijken van de geschatte inhoud. In dat geval weeg je te veel. Het wordt aanbevolen om een schepje van het te wegen product te nemen en vervolgens de lepel voorzichtig glad te strijken. Ook is het raadzaam om eerst te testen en te wegen voordat je volledig op het schepje vertrouwt.

De poederschep wordt niet los verzonden, alleen in combinatie met een ander product.


Volg ons op social media