tongkat ali

Tongkat Ali

9,5 / 10 waardering voor Kraatje

Tongkat Ali wordt al jaren door mannen in Maleisië gebruikt om seksueel verlangen, libido, seksuele prestaties te verbeteren en om erectiestoornissen te behandelen.

Meer informatie: https://en.wikipedia.org/wiki/Eurycoma_longifolia

Tongkat Ali Poeder

Pure Tongkat Ali Poeder.

Deze Tongkat Ali Poeder is 3 tot 4 maal sterker dan de meeste poeders in de markt.

excl Verzendkosten
Kraatje
6013712258267

Tongkat Ali Capsules, 75 gram, 300 capsules

Deze Tongkat Ali Capsules zijn 3 tot 4 maal sterker dan de meeste capsules in de markt.

excl Verzendkosten kg
Kraatje
6013712258267
Bestel

Tongkat Ali Extract, 25 grams, 100 capsules

Pure Tongkat Ali Extract Capsules (Pasak Bumi) poeder in capsules (maat "0"). Elke capsule capsule bevat 0.25 Grams Tongkat Ali Extract poeder.
excl Verzendkosten kg
Kraatje
6013722773712
Bestel

Onze Tongkat Ali

Koop de beste Tongkat Ali (Pasak Bumi) rechtstreeks bij de bron. Het merendeel van de Tongkat Ali op de markt is van slechte kwaliteit. Sommige zijn zelfs nep. Wij produceren Tongkat Ali "in-house" met onze vaste leverancier. Van het oogsten van de wortel tot het zuivere poeder is een gecontroleerd proces. De geproduceerde Tongkat Ali is 3 tot 4 keer sterker dan de meeste poeders op de markt. Dezelfde dag gratis verzonden wanneer besteld voor 16:00 uur op maandag tot en met vrijdag.

Er is een Novel Food Regulation van kracht voor Tongkat Ali (Eurycoma longifolia). Dit is vastgelegd in “regulation 258/97” onder Eurycoma longifolia. Bij aankoop van Tongkat Ali geeft u aan kennis genomen te hebben van de Novel Food Regulation voor Eurycoma longifolia van de Europese commissie.

Alle voorbeelden en informatie over het gebruik van Tongkat Ali op deze site zijn puur informatief en gebaseerd op gebruik en ervaringen van de traditionele gebruikers van Tongkat Ali in Azië. U dient 18 jaar en ouder te zijn om Tongkat Ali te kopen. Wij verkopen geen Tongkat Ali voor consumptie. Bij aankoop bent u verplicht akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.

Lees onze disclaimer.