CBN Olie 5% (10 ml) kopen
CBN Olie 5% (10 ml) van Kraatje

CBN Olie 5% (10 ml)

Kraatje
6013722160109
excl Verzendkosten kg
Bestel
 • Beschrijving
 • ReviewsCBN Olie 5% is een 100% natuurlijke olie die 5% CBN / CBD bevat

CBN Olie 5% is een kwaliteitsproduct dat veel cannabinol (CBN) bevat. Naast CBD, is ook CBN een bekende cannabinoïde met enkele zeer unieke eigenschappen. Tijdens het productieproces is de olie gezuiverd, waarbij het chlorofyl is verwijderd. Dit maakt dat deze CBN Olie heerlijk natuurlijk en mild is van smaak.

De full spectrum CBN Olie 5% wordt geproduceerd volgens de hoogst mogelijke normen. Druppels zijn een relatief gemakkelijke manier om CBN Olie in te nemen. De actieve stoffen worden hierbij snel door de slijmvliezen in de mond opgenomen. Van CBN Olie zijn weinig tot geen bijwerkingen bekend. Elke fles bevat 10 ml met meer dan 250 druppels. Elke druppel bevat 2 mg CBN + 1 mg CBD.

Wilt u CBN  Olie 5% kopen? Dit product wordt aangeboden tegen een scherpe prijs en levering de volgende dag in Nederland, België en de EU is mogelijk. U dient minimaal 18 jaar oud te zijn om CBN te kopen. We hebben ook 2,5% CBN olie beschikbaar.

Voordelen CBN Olie 5%

De voordelen van Kraatje CBN Olie 5% (10 ml):

 • 100% natuurlijk
 • 100% veganistisch
 • Geen conserveringsmiddelen
 • Geen gluten of allergeen
 • Hoogst mogelijke zuiverheid
 • Makkelijk te doseren
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Natuurlijke en milde smaak
 • Bijzonder goed om te slapen
 • Snelle opname onder de tong

Instructies

Neem 1-3 keer per dag 1 tot 10 druppels. Druppel de dosering rechtstreeks onder de tong. Wanneer dit lastig is, kunt u uw dosering op een lepeltje druppelen en dit vervolgens innemen. Laat de olie minimaal 1 minuut in de mond alvorens deze door te slikken. Soms is het effect van CBN-olie niet direct merkbaar. Geef dit wat tijd. Begin met een lage dosering van enkele druppels per dag en verhoog dit met 2-3 dagen tot u het gewenste effect bereikt heeft. Bij gebruik om te slapen, raden we aan om de CBN-olie 1 tot 2 uur van tevoren in te nemen. Het doseren van CBN-olie is geen exacte wetenschap. Elke persoon kan anders reageren op het product. Bouw de dosering langzaam op en luister naar je lichaam.

Ingrediënten CBN Olie 5%

Kokosolie (MCT-olie) & hennepextract met volledig spectrum (500 mg CBN + 250 mg CBD).

Waarschuwing

Neem alleen zoals aangegeven. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Zwangere of zogende moeders, kinderen jonger dan 18 jaar of personen met een bekende medische aandoening dienen een arts te raadplegen alvorens dit of enig ander voedingssupplement te gebruiken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet gebruiken als de veiligheidszegel beschadigd is of ontbreekt. Bewaar op een donkere en droge plaats bij kamertemperatuur (15 °C - 25 °C). Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gezonde en gevarieerde voeding. Uitsluitend bestemd voor oraal gebruik. Hou de schroefdraad van het flesje vrij van CBN-olie en draai het flesje goed dicht om lekken van het flesje te voorkomen.a

Reviews CBN Olie 5%

CBN Olie 5% reviews worden verzameld door een onafhankelijke derde partij. Wij hebben geen invloed op dit proces.