Tongkat Ali Extract, 25 grams, 100 capsules

Kraatje
6013722773712
excl Verzendkosten kg
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Pure Tongkat Ali Extract Capsules (Pasak Bumi) poeder in capsules (maat "0"). Elke capsule capsule bevat 0.25 Grams Tongkat Ali Extract poeder.

Er zijn veel extracten op de markt (50x, 100x, 200x), maar de meeste bevatten weinig Tongkat Ali of zijn gewoon nep. Gestandaardiseerde Tongkat Ali extracten bestaan niet en er zijn ook geen certificaten voor.

Een voorbeeld: Een zeer gebruikelijke verhouding: 40% glyco-saponinen, 22% eurypeptiden en 30% polysacchariden (LJ-100), 92% is iets anders dan Tongkat Ali, glucose en niet-bestaande stoffen zoals eurypeptiden.

Ons extract is vergelijkbaar met een 30-50x extract. Maar heel eerlijk is het niet te vergelijken omdat niemand precies aangeeft wat in hun extract zit.

Effecten: Boost in testosteron. Merkbaar na 2-3 weken.

Dosis: 2 capsules tweemaal daags. Gebruik gedurende vijf dagen en stop dan twee dagen.

Dezelfde dag gratis verzonden binnen Nederland wanneer besteld voor 16:00 uur op maandag tot en met vrijdag.

Ook interessant: Tongkat Ali Poeders Tongkat Ali Capsules

Alle voorbeelden en informatie over het gebruik van Tongkat Ali op deze site zijn puur informatief en gebaseerd op gebruik en ervaringen van de traditionele gebruikers van Tongkat Ali in Azië. U dient 18 jaar en ouder te zijn om Tongkat Ali te kopen. Wij verkopen geen Tongkat Ali voor consumptie. Bij aankoop bent u verplicht akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.

Lees onze disclaimer.