Green Malay

Kraatje
6013724372364
excl Verzendkosten
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Deze uitstekende en zeldzame Kratom komt alleen voor op het schiereiland Malakka en komt diep uit de jungle van oude bomen.

Deze Kratom (Green Malay)  is werkelijk uniek en heeft zijn eigen "karakter". De effecten zijn euforisch, stimulerend, ontspannend en kalmerend op hetzelfde moment. De effecten zijn duidelijk meer dan andere Kratom en houden 7 tot 8 uur aan.

 

Effecten: een unieke combinatie van stimulerende energie en kalmerende ontspanning.

Dosis: 4-5 gram geeft al een sterk effect.

Duur: start iets trager, na 20-30 minuten, effecten houden 6-8 uur aan.

 

Gebruik van Kratom     Kratom Kopen 18+

Green Malay kratom is al jaren de bestseller uit ons assortiment. Traditionele gebruikers in Azië houden van Green Malay, omdat het al in lage dosis een euforische en tegelijkertijd ontspannende werking teweegbrengt. Daarnaast houden de effecten ervan lang aan. De werking is dermate sterk dat ook deze groene kratom gebruikt wordt voor (chronische) pijnstilling.

Daarnaast maakt het mensen alerter. Dit maakt dat het ook veel door studenten en werkende mensen wordt gebruikt om concentratie tijdelijk te verhogen. Ook fysieke prestaties zouden verbeteren bij het gebruik van Green Malay kratom. Dit komt ten sport- en/of seksuele prestaties ten goede komen. Prettige bijkomstigheid hierbij is dat Green Malay kratom, in normale dosering, zo goed als geen bijwerkingen kent.

Door het geconcentreerde karakter van Green Malay is de smaak wel vrij sterk. Het poeder kan in genomen worden met bijvoorbeeld water, thee of andere substantie. In dit geval kunnen green malay kratom capsules uitkomst brengen. De voordelen zijn het zelfde als poeder, maar het nadeel van de smaak valt hiermee weg.

Een greep uit de user reviews voor Green Malay:

“Deze soort stelt nooit teleur. Een perfecte balans tussen stimulatie en ontspanning. Het is veruit mijn favoriet.”

“Beste Malay in Europe” “Capsules zijn erg handig. Green Malay is een goed type kratom”

“Zeer mooie kratom, onze favoriet! Geeft een goed humeur en energie, zelfs op een slechte dag. Alleen positieve ervaring. Heel erg bedankt!”