Mountain King White Kratom

Kraatje
6013720117181
excl Verzendkosten
    Levertijd:1 dag
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Beste white die we ooit hebben gehad. Bent u niet bekend met Kratom neem dan niet meer dan 0,5-1 gram. Ervaren klanten kunnen starten met 2 gram.

 


Deze Kratom blijft heel relaxed zonder dat u er veel van merkt werken. Effect houd zeer lang aan. U wordt wat vrolijker en bent energieker.

 

Effecten: geeft energie, niet zo nerveus als een normale White, Euforisch

Dosis: 1-4 gram geeft al een sterk effect

Duur: start iets trager, na 30 minuten, effecten houden 6-12 uur aan

 

Tip: Met een beetje White Sumatra (2-4 gram) kunt u het effect weer “opstarten” als het wegzakt.
 

Gebruik van Kratom       Kratom Kopen 18+

Langs de oevers van een rivier die door Bukit Raya (Konings Berg) op Kalimantan stroomt, hebben we recentelijk een oud kratom bos aangetroffen. Het betreft een ongerept en afgelegen bos waar de kratom bomen zich tot enorme reuzen hebben kunnen ontwikkelen.
De grote wit-generfde bladeren geven een sterk en energiek aroma en zijn erg populair bij de daar wonende Dayak Limbai en Kenyilu stammen voor het stimulerende effect en de medische eigenschappen.

Het bos ligt in een natuurreservaat en dat betekend dat we samen met de lokale bewoners een zuiver organisch kratom poeder kunnen produceren, uiteraard op duurzame wijze. De unieke samenwerking met de lokale stammen geeft ons de mogelijkheid dit fijne poeder als enige te kunnen distribueren, en natuurlijk zolang de voorraad strekt.

Het is een White Borneo variant echter deze wijkt zo veel af van andere soorten dat we hem een nieuwe naam hebben gegeven: Mountain King White.