Kratom Oplossen

Onze poeders zijn zeer fijn gemalen waardoor oplossen in een vloeistof de beste manier is. Oplossen in water kan maar is lastiger (heet water gaat beter), energy drankjes, sinaasappelsap, sinas of yogi-drink werken beter. Het beste werkt Chocomel !
excl Verzendkosten kg

Kraatje Kratom Waterfles - Geen geknoei (+schepje)

Kratom oplossen en opdrinken

De meest effectieve manier om kratom te gebruiken is kratom oplossen. De kraatje poeders zijn zeer fijn en derhalve zeer geschikt om op te lossen. Combineer uw kratom dosering met (warm) water of andere (warme) drank en shake het in een waterfles. We bieden u hiervoor een leuke duurzame oplossing: De Kraatje waterfles.
excl Verzendkosten kg

Kratom maatschepje


Kratom maatschepje


Wordt niet los verzonden, alleen in combinatie met een product.

 

More informatie over dosering.

Eenvoudig vullen, zonder kratom te morsen

Het eenvoudigste is het toevoegen aan een flesje dat half vol is en dan goed shaken. Kratom smaakt enigszins bitter en voelt zanderig aan.

Oplossen geeft nog steeds het beste Kratom effect ! De Kratom ervaring is veel intenser dan het op een andere manier toedienen van Kratom.

Of kijk bij onze Kratom capsules, deze zijn eenvoudig in te nemen en de dosering is dan zeer nauwkeurig.

Voor een meer persoonlijk Kratom effect kunt u de poeders ook combineren, met in acht neming van de doseringen.

Alle voorbeelden en informatie over het gebruik van Kratom op deze site zijn puur informatief en gebaseerd op gebruik en ervaringen van de traditionele gebruikers van Kratom in Azië.U dient 18 jaar en ouder te zijn om Kratom te kopen. Wij verkopen geen Kratom voor consumptie. Bij aankoop bent u verplicht akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.

Deze pagina is voor zoekmachine optimalisatie. Het is niet de bedoeling dat u Kratom van Tongakt Ali consumerert.