HHC Kopen

HHC Gummies 10 mgHHC gummies 10 mg zijn een makkelijke manier om HHC te nemen

0% of sporen van THC en/of nicotine.

excl Verzendkosten kg
Kraatje
6013714268271
Bestel

HHC Gummies 25mgHHC gummies 25 mg zijn een makkelijke manier om HHC te nemen

0% of sporen van THC en/of nicotine.

excl Verzendkosten kg
Kraatje
6013714268271
Bestel

HHC-olie 10%HHC-olie 10% met 1000 mg hexahydrocannabinol in totaal

0% of sporen van THC en/of nicotine.

excl Verzendkosten kg
Kraatje
6013721355339
Bestel

HHC Olie 20%HHC Olie 20% met 2000 mg hexahydrocannabinol in totaal

0% of sporen van THC en/of nicotine.

excl Verzendkosten kg
Kraatje
6013728919961
Bestel
Nieuw

HHC Lolly 50 mgHHC Lolly met sterk effect zonder THC

0% of sporen van THC en/of nicotine.

excl Verzendkosten kg
Kraatje
6013736018090
Bestel

Wat is HHC?

HHC, volledige naam hexahydrocannabinol, trekt sinds eind 2021 de aandacht als voedingssupplement. Deze cannabinoïde zou therapeutische effecten ervan op ons lichaam die vergelijkbaar zijn met dat van THC. Je zou er zelfs een mild euforisch effect van ervaren. Is HHC de legale vorm van THC?

Al in 1944 werd HHC ontdekt en voor het eerst gesynthetiseerd door de Amerikaanse scheikundige Roger Adams. Na te zijn ontdekt door Roger Adams werd er decennialang niet veel aandacht meer geschonken aan HHC. Nu cannabis weer sterk in populariteit stijgt worden er steeds meer stoffen (her) ontdekt die van waardevolle betekenis kunnen zijn voor ons welzijn.

HHC is in zeer lage hoeveelheden aanwezig in cannabis bloemen, waar ook cannabinoïden als CBD en THC worden aangetroffen. Adams ontdekte echter dat wanneer hij waterstof toevoegde aan een THC-molecuul, dat deze de vorm van HHC aannam. Het toevoegen van waterstof aan een koolstofrijk molecuul wordt ‘hydrogenatie’ of ‘hydrogenering’ genoemd’. Dit ‘harden’ van een molecuul is een scheikundig proces dat bijvoorbeeld ook wordt toegepast bij het maken van margarine uit plantaardige oliën. En het kan dus ook toegepast worden op cannabis.

Verschil met THC

Scheikundig gezien zijn HHC en THC anders van samenstelling. Waar (delta 9) THC bij droogte/hitte afbreekt tot CBN (cannabinol) is HHC stabieler dan THC. Dit komt doordat (delta 9) THC een dubbele binding heeft bij het 9e koolstofatoom, terwijl deze bij HHC juist ontbreekt. HHC heeft verder een sterke binding met zowel de CB1 als de CB2 receptor.

HHC kopen met vertrouwen

U kunt met vertrouwen HHC kopen. Kraatje HHC producten worden geproduceerd door een gerenommeerde producent uit Nederland. Het wordt geproduceerd volgens de hoogst mogelijke normen. Per batch wordt HHC door een derde partij gecontroleerd op cannabinoïde gehalte en gecertificeerd door middel van een Certificate of Analysis (CoA). Op uw verpakking vind u het betreffende batchnummer. HHC producten worden verzonden vanuit Nederland (Holland) naar Nederland, België of de rest van Europa (EU). Deze hoge kwaliteitsproducten worden aangeboden tegen een scherpe prijs en levering de volgende dag is mogelijk. U moet minimaal 18 jaar oud zijn om HHC te kopen.


Veelgestelde vragen (FAQ)


Is HHC veilig?

Er is nog weinig bekend over HHC en het effect ervan op ons lichaam en onze geest. Ervaring van mensen wijst er echter op dat de stof geen toxische of schadelijke uitwerking heeft. Verder lijkt HHC weinig tot geen bijwerkingen te geven. Als ze al worden genoemd zijn dit een droge mond en lichte vorm van hoofdpijn. Het is aan te bevelen om eerst een arts te raadplegen voordat je HHC of welk ander supplement dan ook gaat gebruiken. Waarschuwing: HHC kan het reactievermogen verminderen. Rijden en het bedienen van machines wordt niet aanbevolen.

Is HHC zichtbaar bij een drugstest?

Bij een drugstest wordt gekeken naar de in het lichaam nog aanwezige metabolieten van THC, oftewel de restanten van THC die achterblijven in je lichaam nadat ze zijn afgebroken door je spijsvertering. HHC heeft een andere moleculaire vorm dan THC en zal dus ook andere metabolieten geven dan waarop wordt getest. Omdat er nog zo weinig bekend is over HHC zijn we hier echter niet 100% zeker van.

Kan je weinig tot geen effect voelen van HHC?

Elk persoon kan anders reageren op HHC. Maar factoren als persoonlijke tolerantie (bijvoorbeeld wanneer je zeer regelmatig THC producten gebruikt), de kwaliteit van het product en het doel waarvoor je het product gebruikt kunnen invloed hebben op de effectiviteit van HHC.

Volg ons op social media