HHC Olie 20%

Kraatje
6013728919961
excl Verzendkosten kg
Bestel
  • Beschrijving
  • ReviewsHHC Olie 20% met 2000 mg hexahydrocannabinol in totaal

HHC-olie 20% is een sensationeel nieuw product dat de aandacht trekt. Sommigen beschouwen hexahydrocannabinol als de legale vorm van THC. Kraatje HHC-olie 20% van 10 ml bevat meer dan 250 druppels en 2000 mg HHC in totaal. Elke druppel bevat 8 mg HHC. De 20% versie is meer geschikt voor ervaren gebruikers, omdat opbouwen van de dosering in relatieve grote stappen van 8 mg per druppel gaat. Er is ook een minder sterkere variant van 10% HHC-olie beschikbaar.

De 20% HHC-olie zit in een bruin UV-beschermende 10 ml flesje met een pipet. Het flesje wordt geleverd in een oliebestendig kartonnen doosje. De standaard draagolie is MCT-olie. MCT-olie is kokosolie dat vloeibaar blijft bij kamertemperatuur. Daarnaast heeft het een zeer milde smaak, een wit-licht gouden kleur en een dunne viscositeit. Het is 100% veganistisch, gezuiverd, van was ontdaan, gedecarboxyleerd en chlorofyl vrij. Deze 20% HHC-olie bevat geen terpenen.

Wilt u HHC-olie 20% kopen? Dit product wordt aangeboden tegen een scherpe prijs en levering de volgende dag in het Nederland, België en de rest van Europa is mogelijk. U moet minimaal 18 jaar oud zijn om HHC-olie te kopen.

Over HHC

HHC is een cannabinoïde van de cannabisplant, maar komt in zeer kleine hoeveelheden voor. Commerciële HHC wordt gemaakt door middel van chemische processen. Door waterstofmoleculen toe te voegen aan Delta-9-THC wordt THC omgezet in hexahydrocannabinol. HHC is daarom een gehydrogeneerde vorm van THC. HHC heeft naar schatting 70% van de potentie van THC, maar het is legaal. Het THC-gehalte van HHC-olie 20% is minder dan 0,05%.

Gebruik 20% HHC-olie

Start 20% HHC-olie voor de eerste keer met 1 druppel en bouw langzaam op tot de gewenste dosis. Plaats de druppel(s) met de pipet of een lepel onder de tong en wacht 1 minuut alvorens door te slikken. Het kan tot vier uur duren voordat u de effecten merkt. Het is heel belangrijk om goed naar uw lichaam te luisteren. Lees voor het gebruik de waarschuwingen en bijwerkingen van HHC.

Waarschuwing

Neem HHC-olie 20% alleen zoals aangegeven. De voorgestelde dosering niet overschrijden. Zwangere of zogende moeders, kinderen onder de 18 jaar of personen met een bekende medische aandoening dienen een arts te raadplegen alvorens 10% HHC-olie of welk voedingssupplement dan ook te gebruiken.

Bewaar in een koele, droge plaats. Buiten bereik van kinderen houden. Niet gebruiken als de veiligheidszegel beschadigd is of ontbreekt.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor gezonde en gevarieerde voeding.

HHC-olie 20% kan het reactievermogen verminderen. Rijden en het bedienen van machines wordt niet aanbevolen.

HHC-olie 20% bijwerkingen

De meest voorkomende bijwerkingen van HHC-olie 20% zijn:

  • veranderingen in perceptie van de werkelijkheid
  • verminderde responsiviteit
    vermoeidheid
  • snelle hartslag
  • verhoogd hongerniveau en
  • droge mond

Ingrediënten

Kokosolie (MCT-olie), HHC-destillaat (2000 mg HHC).

Reviews

HHC-olie 20% reviews worden verzameld door een onafhankelijke derde partij. Wij hebben geen invloed op dit proces.